ZenBook

Benzersiz performansı ile dünyanın
en prestijli dizüstü bilgisayarı

ÜRÜNÜ İNCELE
Asus Laptop

ASUSTeK COMPUTER INC. ve bağlı şirketleri (“ ASUS ”, “ biz/bizim/bize ”) Mahremiyetinizi koruma ve mahremiyetinize özen gösterme taahhütüyle hareket etmektedirler. Mahremiyetin korunmasına ve kişisel bilgilerin güvenliğine ilişkin yürürlükteki bütün yasalara uygun hareket etmeye özen gösteriyoruz. ASUS Gizlilik Politikası (“POLİTİKA”) ile ASUS tarafından kişisel verilerin korunması ve işlenmesinde benimsenen ve uygulamada dikkate alınan ilkeler ortaya konulmaktadır. POLİTİKA’da ayrıca, ASUS ve bağlı şirketlerinin kişisel verileri hangi amaçlarla işledikleri, kişisel veri toplama yöntemi, bunun hukuki amacı, verilerin kimlere hangi amaçlarla aktarılabileceği ile ilgililerin haklarına ilişkin bilgi verilmektedir ASUS Gizlilik Politikası, birlikte kullandığınız hizmetlerle bağlantılı ilave bilgiler içeren ek koşullar ve şartlarla birlikte, topladığımız bilgileri paylaşabileceğimiz veya ifşa edebileceğimiz ASUS internet siteleri, cihazları, uygulamaları ve hem çevrimiçi hem çevrimdışı olarak sağladığımız hizmetler ( “HİZMET”) kanalıyla kişisel bilgilerinizin toplanmasına, kullanılmasına ve korunmasına ilişkin Gizlilik ilkelerimizi ana hatlarıyla ifade etmektedir. Eğer reşit değilseniz, HİZMETE sadece ebeveynlerinizin (veya velinizin) Gizlilik Politikamızı okumalarından ve kabul etmelerinden sonra erişebilecek veya kullanabileceksiniz.

HİZMETİ kullanmanız, HİZMETE erişmeniz veya kişisel bilgilerinizi HİZMETE sunmanız veya eğer reşit değilseniz kişisel bilgilerinizin ebeveynleriniz (veya veliniz) yoluyla veya ebeveynlerinizin (veya velinizin) izniyle sizin tarafınızdan ASUS’a sunulması, Gizlilik Politikasını kabul ettiğiniz anlamına gelecektir.

ASUS’un Topladığı Bilgiler

HİZMETİMİZDEN yararlandığınızda veya HİZMETİMİZLE etkileşim içinde olduğunuzda sizden bazı bilgiler almamız (bundan böyle “Bilgiler” olarak anılacaklardır) gerekebilir ve sizden aşağıda belirtilen bilgileri isteyebiliriz:

Bize sunduğunuz bilgiler

ASUS Üyelik hesabına üye olduğunuzda veya oturum açtığınızda e-posta adresiniz, ülkeniz/bölgeniz; eğer HİZMETİMİZDEN yararlanmak amacıyla ASUS Üyelik hesabına üye olmak veya oturum açmak için sosyal medya hesabınızı kullanırsanız, sosyal medya hesabınız yoluyla sağlanmış olan kamuya açık bilgilerinize de (profil fotoğrafınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz ve dil ayarınız dahil, fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere) tarafımızca sahip olunabilir.

Cihazlarımızı, ücretli hizmetlerimizi satın aldığınızda veya belli müşteri hizmeti talebinde bulunduğunuzda edinilmiş olan adınız, posta/teslimat/fatura adresiniz (posta kodunuz dahil), iletişim bilgileriniz, e-posta adresiniz, kredi kartı numaranız veya başka ödeme hizmeti bilgileriniz.

Etkinliklerimize veya kampanyalarımıza katıldığınızda edinilmiş olan adınız, posta/teslimat adresiniz (posta kodunuz dahil), iletişim bilgileriniz, e-posta adresiniz, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz ve kimlik numaranız.

Sağlık cihazlarımızı veya hizmetlerimizi kullandığınızda edinilmiş olan yaşınız, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz, boyunuz, kilonuz, vücut sıcaklığınız, kalp atış hızınız, kan basıncınız ve ayrıca sözgelimi ne kadar yürüdüğünüz, ne kadar kalori yaktığınız ve uyku düzeniniz gibi günlük faaliyetlerinize ilişkin belli bilgiler.

HİZMETİ kullanmanız neticesinde elde edilen bilgiler

 

Cihaz bilgileri: cihazınızın modeli seri numarası, işletim sisteminizin versiyonu ve tipi, IP Adresi, MAC adresi, IMEI numarası ve diğer özel cihaz kimlik bilgileri, vs.

Oturum bilgileri: cihazlarınızın ayarları ve etkinleştirme zamanı, HİZMETİMİZE bağlanmak için kullandığınız ağ, ağınızın durumu, telefon oturum bilgileri, standby durumu, cihaz çökme geçmişi, tercih edilen arayüz, tarayıcınızın türü ve dil ayarları, teşhis ve kullanma verileri ve ayrıca HİZMETİMİZDEKİ kullanma davranışlarınız, vs.

Konum bilgileri: cihazlarınızın GPS ve Wi-Fi modülünün versiyonu, GPS sinyali, yakındaki Wi-Fi erişim noktalarını ve baz istasyonlarını tanımlayan veriler, cihazınızı kullandığınız yere ait zaman dilimi ve yerel saat, vs.

Uygulama bilgileri: yüklediğiniz uygulamaların veya yazılımın türü; yükleme ve kaldırma zamanı, kullanım sıklığınız, tercih ettiğiniz uygulamaların ve yazılımın kategorisi gibi HİZMET yoluyla sunulan içerikle ilgili kullanımınız ve etkileşiminiz.

 

ASUS bilgileri ne şekilde kullanıyor

Aldığımız bilgileri aşağıda belirtilen amaçlar doğrultusunda kullanabiliriz:

HİZMETİ değerlendirmek ve geliştirmek için.

Yeni hizmetlerin ve cihazların geliştirilmesi ve değerlendirilmesi amacıyla müşteri geribildirimi edinmek ve kullanıcı deneyimini analiz etmek için.

ASUS Üye hesabına üye olunması veya cihaz kaydının yapılması sürecini yerine getirmek için.

Satın alma faturalarının veya satın alma kanıtının teslim edilmesi gibi satın alma işlemleriyle ilgili bilgilerin ve belgelerin sunulması dahil, fakat bununla sınırlı olmamak üzere taleplerinizi yerine getirmek ve teslim etmek ve yazılım güncellemelerini, teknik duyuruları sunmak için.

ASUS elektronik postaları veya bültenleri dahil olmak üzere kaydolduğunuz abonelikleri işleme koymak, yerine getirmek, sizi en son ASUS haberlerinden, tanıtımlarından ve yaklaşan etkinliklerden haberdar etmek için. İstediğiniz zaman herhangi bir ücret ödemeden aboneliğinizi sona erdirebilirsiniz!

Site koşullarımızdaki, şartlarımızdaki ve politikalarımızdaki değişikliklerle ilgili bildirimler gibi önemli duyuruları göndermek için. Bildirimlerin önemli olmaları nedeniyle, bu bildirimleri almaktan vazgeçemezsiniz.

Etkinliklerimize veya yarışmalarımıza katıldığınızda eğer gerekiyorsa kimliğinizi doğrulamak, kampanya kayıtlarını ve ödüllerini teslim etmek, servis hizmetleri sağlamak ve sizi sigortalamak için.

Sizinle, günlük faaliyetlerinizle ve yukarıda belirtilen verilerden elde edilen faaliyet sonuçları dahil olmak üzere bilgilerin kaydedilmesi, analiz edilmesi, değiştirilmesi ve saklanması konusunda size yardımcı olmak için. Ayrıca, bu bilgileri ailenizle, bakıcılarınızla ve sağlık personeliyle paylaşmak istediğinizde verilerin ve faaliyet sonuçlarının düzenlenmesi ve bunlara erişilmesi konusunda da size destek olacağız.

HİZMETİMİZİ kullanmanız temelinde ilgi duyabileceğiniz hizmetler konusunda size tavsiyelerde bulunmak için.

İlginizi çekeceğine inandığımız pazarlama duyurularını ve reklamları size sunmak için.

Ürün tamir talepleri gibi müşteri destek taleplerine ve sorularınıza yanıt vermek için.

Kullanıcı deneyim analizine yönelik olarak müşteri hizmetleri ve müşteri memnuniyet anketimizi sunmak için

Sizin onayınızla benzer amaçlar için.

 

ASUS bilgilerinizi kime ifşa ediyor

Bilgileriniz, aşağıda belirtilen istisnalar haricinde herhangi bir üçüncü kişiye ifşa edilmeyecektir:

  1. Onayınız

Bilgilerinizi sadece onay vermeniz durumunda üçüncü kişilere ifşa edecek veya onlarla paylaşacağız.

  1. İş Ortakları

Kırpılmış ve isimsizleştirilmiş bilgileri, sözgelimi kırpılmış ve isimsizleştirilmiş bilgelere dayalı olarak veri analiz hizmetleri, reklamlar ve pazarlama duyuruları sağlayan ticari ortaklar gibi ortaklarımıza ifşa edebiliriz.

  1. Hizmet Sağlayıcılar

Bilgilerinizi, pazarlama duyurularının gönderilmesi, müşteri desteği sağlanması, satın alınan ürünlerin teslimi ve faturalanması konularında bize yardımcı olan hizmet sağlayıcılar gibi bizim adımıza ve namımıza hizmet veren hizmet sağlayıcılarımıza ifşa edebilir ve onlarla paylaşabiliriz. Bu hizmet sağlayıcılar bilgilerinizi sadece talimatlarımıza uygun olarak ve burada belirtilen amaçlar kapsamında kullanacaklardır; Asus, bütün hizmet sağlayıcılarımızın Gizlilik Politikasına kesinlikle uymalarını sağlamaktadır.

  1. Yasal, koruma ve güvenlik amaçları doğrultusunda

Bilgilerinizi:

Yürürlükteki yasaların veya yönetmeliklerin veya yetkili yürütme ve yargı makamlarının gerekli görmeleri ve bir yasal dava açmak veya savunma gerçekleştirmek veya sahtekârlığı veya başka yasadışı faaliyetleri engellemek için gerekli olması;

ASUS’un hizmet sağlayıcılarımızın, müşterilerin veya kamunun haklarının, mallarının veya güvenliğinin yasaların gerektirdiği veya izin verdiği şekilde korunması gibi yasal veya güvenlik amaçları doğrultusunda üçüncü kişilere ifşa edebilir veya onlarla paylaşabiliriz.

Bilgilerinizin uluslararası transferi

Bilgilerinizin yaşadığınız ülke dışındaki bir ülkede bulunan ASUS’a ve onun herhangi bir bağlı şirketine ve hizmet sağlayıcılarına iletilebileceğini, onlar tarafından saklanabileceğini, kullanılabileceğini veya işlemde geçirilebileceğini anlıyor ve bunu onaylıyorsunuz. Bilgilerinizin belirtilen şekilde iletilmesi, saklanması veya işlenmesi Gizlilik Politikasına, Gizlilike ve kişisel bilgilerin güvenliğine ilişkin yürürlükteki yasalara tabi olacaktır.

Çerezler ve benzeri teknolojiler

ASUS, HİZMETİMİZİ sağlamak için çerezler ve web işaretçileri gibi benzeri teknolojiler kullanmaktadır:

 

Çerezler

Çerezler, HİZMETİMİZLE ilgili kullanıcı deneyiminizi kişiselleştirmek amacıyla cihazlarınıza yerleştirilen küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, kimliğinizi saptamaya yönelik bilgiler toplamayacaklardır

Kayıt ve kimlik doğrulama: Çerezleri size özel kayıt kimlik numaranızı ve kimlik doğrulama bilgilerinizi cihazınızda saklamak amacıyla kullanıyoruz. Çerezler, daha sonraki ziyaretlerinizde tekrar oturum açmanıza gerek olmadan internet sitelerimizi ziyaret etmenize ve internet sitelerimizde bir sayfadan diğerine geçmenize olanak verirler.

Tercihlerinizin ve ayarlarınızın kaydedilmesi: Çerezler, tercih ettiğiniz dil veya konum gibi ayarlarınızı ve tercihlerinizi cihazlarınızda muhafaza ederler; ayarların çerezlere kaydedilmesi sayesinde internet sitelerimizi her ziyaretinizde tercihlerinizi ve ayarlarınızı tekrar uygulamanız gerekmeyecektir.

Analizler: Çerezleri, internet sitelerimizi ziyaret etme sayınızı ve uzunluğunu ve en fazla hangi kısmı veya özellikleri ziyaret ettiğinizi belirlemek için kullanıyoruz. Bu bilgiler, performansı artırmak, yeni özellikler, fonksiyonlar ve hizmetler geliştirmek amacıyla HİZMETİMİZİN performansını ve çalışmasını analiz etmemize yardımcı olmaktadır.

Reklam: Çerezleri, internet sitelerimizi kullanımınızla ilgili veriler toplamak ve izlediğiniz reklamlar gibi ilgi alanlarınızı tespit etmek için kullanıyoruz. ASUS ve iş ortaklarımız, bu verileri sizinle en alakalı reklamları sunabilmemiz için kullanmaktadırlar.

Tarayıcınızın araçlar ve ayarlar menülerine erişerek çerezleri kabul edecek, engelleyecek veya silecek şekilde çerez tercihlerini yapılandırabileceğinizi belirtmek isteriz. Tarayıcınızın araçlar ve ayarlar menülerinin yeri, kullandığınız tarayıcıya göre değişir; lütfen ek bilgi için tarayıcının gizlilik veya destek sayfasına bakınız. HİZMETİN bazı özellikleri, çerezleri kullanma şeklinize bağlıdır; eğer çerezleri devre dışı bırakma yolunu seçerseniz, internet sitelerimizin özelliklerinin tümünü kullanamayabilirsiniz.

İnternet sitelerimizde kullanılan çerezler aşağıda kategorilere ayrılmıştır; internet sitelerimizde hangi çerezleri kullandığımızı ve hangilerinin çerezleri barındırdığını öğrenmek için şemalara da bakabilirsiniz:

Kategori 1: Performans Çerezleri

Kategori 2: İşlevsellik Çerezleri

Kategori 3: Hedef Belirleme Çerezleri veya Reklam Çerezleri

Kategori 1: Performans Çerezleri


Çerezler, internet sitelerimizi nasıl kullandığınıza, sözgelimi hangi sayfaları en sık ziyaret ettiğinize ve internet sayfalarımızdan hata mesajları alıp almadığınıza ilişkin bilgi toplarlar. Çerezler, kimliğinizi ele veren bilgiler toplamazlar. Çerezler sadece kümelenmiş ve kimlik belirtici olmayan bilgiler toplarlar. Bunlar sadece internet sitelerimizin performansını artırmak için kullanılırlar.

Çerez Adı

Konakçı

Google Analytics

Google Inc.

TagMan

Ensighten, Inc.

eTrack

eTrack Products Pty. Ltd

Crazyegg

Crazy Egg, Inc

MIGO

MIGO Corp.

Yandex Metrica

Yandex Europe AG

Optimizely

Optimizely, Inc.

Kategori 2: işlevsellik Çerezleri


Çerezler, internet sitelerimizi her ziyaret edişinizde daha özel ve istikrarlı bir deneyim yaşamanızı sağlamak amacıyla internet sitelerimizin ayarlarınızı ve tercihlerinizi (tercih ettiğiniz dil veya bulunduğunuz bölge, vs.) kaydetmelerini sağlarlar.

Sözgelimi, internet sitelerimiz yakın zamanlarda görüntülediğiniz internet sayfalarını, internet sitelerimizde listelenen forumları kaç kere ziyaret ettiğinizi hatırlayabilir veya internet sitelerimizde yakın zamanlarda karşılaştırmış olduğunuz cihazları incelemenizi mümkün kılarlar. Çerezler, aynı zamanda, internet sitelerimizin metin boyutunda, fontlarında ve isteğinize göre değiştirebileceğiniz diğer kısımlarında yaptığınız değişiklikleri hatırlamak için de kullanılabilirler. Çerezlerin, internet sitelerimizde bir video seyretmek gibi talep ettiğiniz hizmeti sunmak amacıyla kullanılmaları da mümkündür. İnternet sitelerimizi tarama faaliyetleriniz gibi toplanan bilgiler kimliksizleştirilir ve ASUS dışındaki internet siteleri tarafından takip edilemez.

 

Çerez Adları

Konakçı

Popup

ASUS

ProductGroup_RelationId

ASUS

comparecookiename

ASUS

isBusiness

ASUS

recently

ASUS

Lang

ASUS

Google Tag Manager

Google Inc.

Kategori 3: hedef belirleme çerezleri veya reklam çerezleri

Çerezler, HİZMETİMİZİ nasıl kullandığınıza ilişkin verilerin kaydedilmesi suretiyle sizinle ve ilgi alanlarınızla daha alakalı reklamların sunulması için kullanılmaktadır. Çerezler aynı zamanda bir reklama izleme sayınızı sınırlandırmak ve reklam kampanyalarının etkisini ölçmeye yardımcı olmak için de kullanılmaktadır. ASUS, çerezleri; Hubrus DSP, Google AdWords ve Google DoubleClick gibi reklam kampanyası hizmetlerinden yararlanarak yerleştirmektedir. Çerezlerin topladıkları bilgiler sadece ASUS ile reklam kampanyası hizmet sağlayıcıları arasında kullanılabilmektedir.

Çerez Adları

Konakçı

Google AdWords: Conversion, and Remarketing Cookies

Google Inc.

Google DoubleClick

Google Inc.

Facebook: Conversion, and Remarketing Cookies

Facebook, Inc.

Adform

Adform

Hubrus DSP

HUBRUS

Web İşaretçileri

Bir web işaretçisi, genellikle, kampanyaların etkinliğini ölçmek amacıyla internet sitelerinde veya bir e-postada kullanılan çoğunlukla saydam 1x1 (pikselli) grafik GIF veya PNG resimdir. ASUS veya hizmet sağlayıcılarımız, web işaretçilerini internet sitelerimizde belli sayfaları ziyaret edip etmediğinizi veya linkleri tıklayıp tıklamadığınızı öğrenmek için kullanabilirler. Web işaretçilerini, hangi iletişim içeriklerini tıkladığınızı veya okuduğunuzu öğrenmek amacıyla elektronik postalar veya ASUS bültenleri gibi pazarlama materyallerimizde kullanabiliriz. Web işaretçilerinden alınan bilgileri internet sitelerimizi ve HİZMETİMİZİ geliştirmek için kullanacağız.

İnternet sitelerimizdeki üçüncü kişi linkleri

HİZMETİMİZ, üçüncü kişi internet sitelerine bağlayan linkler içerebilir. Bu üçüncü kişi internet sitelerinin güvenliğinden, gizlilik uygulamalarından ve materyallerinden ASUS’un sorumlu olmadığına dikkatinizi çekmek isteriz. Bu Gizlilik Politikası, sadece ASUS HİZMETİ için geçerlidir.

 

Güvenlik

Bilgilerinizi izinsiz erişime, değiştirmeye, ifşaya veya imhaya karşı korumaya yönelik önlemler alıyoruz. Bilgi toplama, kaydetme veya işleme uygularımızı ve güvenlik önlemlerimizi ve ayrıca bilgilerinizi sakladığımız sistemlere izinsiz erişimi engellemeye yönelik fiziksel güvenlik önlemlerimizi bünyemizde inceliyoruz.

ASUS’un farklı tesisleri ve bağlı şirketleri arasında veri iletimi, güvenlikli geniş alan ağı kanalıyla gerçekleştirilmektedir. Bize bilgi sunduğunuzda, bilgileriniz hem çevrimiçi hem çevrimdışı olarak korunmaktadır.

Ne var ki, ASUS internette mükemmel güvenliği garanti edememektedir. Verilerinizi izinsiz erişime karşı korumak için:

ASUS Üyelik hesabı için kaydolurken alfasayısal şifreler kullanmanızı;

Şifrelerinizi düzenli olarak değiştirmenizi;

Yazılımınıza ait mevcut en son güvenlik güncellemelerini ve virüs/casus yalızım tarayıcıları gibi araçları kullanarak cihazlarınızın güncelliğini muhafaza etmenizi tavsiye ederiz.

Eğer ASUS HİZMETİNİ etkileyen bir teknik açığın farkına varırsanız, lütfen privacy@asus.com adresini kullanarak bizimle irtibata geçmekte tereddüt etmeyiniz.

Bilgilerinizi Yönetin

Bilgilerinizi doğru muhafaza etmenize yardımcı olmak istiyoruz. ASUS Üyelik hesabınızda oturum açarak bilgilerinizi görebilir ve hesap bilgilerinizi düzenleyerek bilgilerinizi değiştirebilirsiniz. ASUS’un hakkınızda topladığı bilgilerle ilgili ek sorularınız için lütfen privacy@asus.com adresini kullanarak bizimle irtibata geçiniz.

HİZMETİMİZİ her kullandığınızda, verilerinizin doğruluğunu muhafaza etmeye ve bilgilerinizi yanlışlıkla veya kötü niyetli gerçekleşen tahribata karşı korumaya gayret ediyoruz. Verilerinizle ilgili taleplerinizi dikkate alacağız; ne var ki, aşağıda belirtilen durumlarda taleplerinizin tamamını yerine getiremeyebiliriz:

Yürürlükteki yasaların gerekli gördüğü veya izin verdiği koşullar;

Meşru iş amaçları;

Sözgelimi bir yeni sistemin geliştirilmesi veya mevcut uygulamaların temelden değiştirilmesi gibi orantısız teknik çaba ve kaynak gerektiren ve makul olmayan şekilde yinelenen talepler;

Başkalarının Mahremiyetiyle ilgili potansiyel riskler.

Kişisel Verilere İlişkin Haklarınız

İşlenen kişisel verilerinizle ilgili KVKK 11. Maddesi uyarınca kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel veriler işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesine ve/veya kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Reşit Olmayan Kişilerin Mahremiyeti

İlgili ülkede on sekiz (18) veya daha küçük yaştaki reşit olmayan bir kişiden ebeveynlerinin onayı olmadan kasıtlı olarak bilgi toplamıyoruz. Ebeveynleri (veya velileri), reşit olmayan birinin HİZMETİMİZİ kullanırken gerçekleştirdiği çevrimiçi faaliyetler ve ilgi alanları konusunda aktif rol oymamaya teşvik ediyoruz.

Eğer reşit olmayan biriyseniz, lütfen HİZMETİMİZİ kullanmadan önce ebeveyninizden izin alın. Sadece ebeveyninizin izniyle bize bilgi sunabilirsiniz. Ebeveyniniz (veya veliniz) daha önce vermiş onayı dilediği zaman iptal edebilir.

Hassas Kişisel Bilgiler

ASUS, sizden tıbbi veya sağlık kayıtlarınız, siyasi veya dini inançlarınız, (isnat edilen veya hüküm giydiğiniz) ceza gerektiren suçlarınız, sabıka kaydınız, cinsel yöneliminiz, cinsel geçmişiniz, davranışlarınız veya genetik bilgileriniz gibi hassas bilgiler vermenizi asla talep etmeyecektir. Lütfen böyle bilgileri bize sunmaktan kaçının.

 

ASUS Gizlilik Politikasında Değişiklikler

Gizlilik Politikasını muhtelif zamanlarda değiştirebiliriz; bu nedenle, internet sitelerimizde yayınlanan Gizlilik Politikasını düzenli olarak gözden geçirmenizi bilhassa tavsiye ediyoruz. Gizlilik Politikasının güncellenmesinden sonra HİZMETİMİZE erişmeniz veya HİZMETİMİZİ kullanmanız durumunda, ASUS güncellemeleri de dahil olmak üzere Gizlilik Politikamızı kabul ettiğiniz varsayılacaktır. Gizlilik Politikasının geçerli en son metni daima bu sayfada  yer alacaktır. Önemli değişiklikler konusunda size e-posta yoluyla bildirim gibi dikkatinizi çekecek bir duyuruda bulunulacaktır. Gizlilik Politikasının geçerli en son metni için istediğiniz zaman sayfanın altındaki “güncelleme zamanı” bilgisine bakabilirsiniz.

Bizimle İletişim

Eğer Gizlilik Politikası konusunda herhangi bir sorgulamanız, sorunuz, yorumunuz veya şikayetiniz olursa veya ASUS’un Gizlilik Politikasına uygun hareket etmediğini düşünüyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

ASUSTeK COMPUTER INC.

Yasal Uygunluk Departmanı

Hukuk İşleri Merkezi

15, Li-Te Rd.,

Taipei 112,

Tayvan

privacy@asus.com

6 Mart 2018 tarihinde ASUS Hukuk İşleri Merkezi tarafından güncellenmiştir.

Asus E-store Kullanıcı Sözleşmesi ve Gizlilik Politikası